اولین مجوز فعالیت تیم تحقیقاتی دانشگاه صادر شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اط صدور اولین مجوز فعالیت تیم تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر نجفی گفت:اولین مجوز تیم تحقیقاتی برای فعالیت دکتر مسلم صوفی به عنوان مجری در کنار همکاران ایشان صادر شد.

وی اظهار داشت:زمینه فعالیت این تیم، نابرابری در سلامت، اقتصاد رفتاری، بار اقتصادی بیماری ها و عوامل خطر آنها، مدیریت و اقتصاد بیمارستان، ارزیابی اقتصادی مداخلات و برنامه های سلامت، اصلاحات نظام سلامت، پوشش همگانی سلامت و محافظت مالی می باشد.

دکتر نجفی افزود:هدف از تشکیل تیم های تحقیقاتی، سازماندهی فعالیتهای پژوهشی دانشگاه در حوزه های پایه و بالینی بصورت تیمی در راستای محورمشخص تحقیقاتی و اولویتهای تحقیقاتی دانشگاه و استفاده بهینه از امکانات و توانمندیهای محققین و اعضای هیات علمی دانشگاه می باشد.