آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: تعداد موارد فوت با ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان پنج نفر بوده که با این تعداد مجموع جان‌باختگان به هزار و ۲۴۵ نفر رسید.

مهدی محمدی افزود: این پنج نفر شامل ۲ نفر در شهرستان جوانرود، یک نفر شهرستان کنگاور، یک نفر شهرستان هرسین و یک نفر شهرستان اسلام آبادغرب است.
محمدی همچنین گفت: در شبانه روز گذشته ۶۱ مورد بیمار مثبت بستری و ۷۹ بیمار مثبت سرپایی در سطح استان کرمانشاه شناسایی شده اند.

رییس کمیته اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: در این مدت ۱۲۷ بیمار جدید با علایم کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری و ۱۲۳ نفر هم از بیمارستان ها پس از بهبودی ترخیص شدند.

محمدی گفت: هم اکنون ۸۱۳ بیمار مربوط به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند.