اعلام آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه از فوت فوت ۶ هم استانی دیگر در اثر ابتلای قطعی به کرونا خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهدی محمدی گفت:در شبانه روز گذشته ۴۳ مورد بیمار مثبت بستری و ۵۷ بیمار مثبت سرپایی شناسایی شدند.

وی تعداد موارد فوت با ابتلای قطعی در ۲۴ ساعت گذشته را ۶ نفر در استان اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲ نفر مربوط به شهرستان هرسین ، یک نفر شهرستان کرمانشاه ، یک نفر شهرستان اسلام آباد غرب ، یک نفر شهرستان سنقروکلیایی و یک نفر شهرستان گیلانغرب می باشد.

وی مجموع جان باختگان را  ۱۲۵۱ نفر اعلام کرد و گفت:در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۳ بیمار جدید با علائم بیماری کرونا بستری و ۱۷۸ نفر از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شدند و هم اکنون ۷۶۶ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند .

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است
ID@k_health