آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: با فوت ۱۱ کرمانشاهی دیگر در شبانه روز گذشته در اثر ابتلای قطعی به ویروس کرونا، شمار فوتی‌های استان به هزار و ۳۰۵ نفر رسید.

مهدی محمدی  افزود: در ۲۴ ساعت گذشته چهار نفر در شهرستان کرمانشاه، ۲ نفر در شهرستان روانسر و در شهرستانهای اسلام آبادغرب، سنقروکلیایی، هرسین، پاوه و گیلانغرب نیز هر کدام یک نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.

وی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳ مورد بیمار مثبت بستری و ۴۵ بیمار مثبت سرپایی در سطح استان کرمانشاه شناسایی شدند.

رییس کمیته اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: ۷۹ بیمار جدید با علایم بیماری کووید ۱۹ در این مدت بستری و ۸۳ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی در پایان گفت: هم اکنون ۵۸۷ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.