افتخار هنری برای حوزه سلامت استان

🌐 نماهنگ "شیفت شب" عنوان بهترین فیلم خارجی جشنواره بین المللی Hak-iş shortfilm ترکیه را به دست آورد.

✅ این نماهنگ در نهمین جشنواره فیلم کوتاه hak-iş ترکیه از میان چهار هزار و ۲۱۷ فیلم و ۱۲۰ کشور جهان از جمله ۳۵۹ فیلم از ایران جایزه بهترین فیلم خارجی را به خود اختصاص داد

🔘 این نماهنگ به صورت مشترک توسط دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه و سازمان نظام‌پرستاری استان ، با همکاری کانون موسیقی کرمانشاه و شرکت مدیا تصویر زاگرس ، در روابط عمومی دانشگاه تهیه شده است .

📽 عوامل و دست اندرکاران این فیلم 🔻🔻

🎶گروه موسیقی 🔻

🔹️ترانه و کلام : مهدی محمدی
🔹️آهنگساز و خواننده : علیرضا حاتمی
🔹️تنظیم کننده و صدابردار موسیقی : وحید نظری کرمانشاهی

🎬 گروه ویدیوکلیپ🔻

🔸️کارگردان : اشکان حاتمی
🔸️تصویربرداری: وحید نادری
🔸️تدوین : فرهاد شرفی
🔸️گریم : موسی تابش
🔸️بازیگران:
▫️شیما کاظمی
▫️آندیا کیانی
▫️ادیبه رحمانی

🔘 تهیه کننده : مهدی محمدی

✅ گفتنی است تندیس این جشنواره روز پنجشنبه سوم دسامبر (۱۳ آذر) در سالن اجتماعات هتل «هیلتون» شهر آنکارا به نمایندگی از دست اندرکاران ، به کارگردان این اثر اهدا شد.

💐 شیفت شب به موضوع ایثار مدافعان سلامت استان کرمانشاه در مبارزه با کووید ۱۹ پرداخته است.