کرونا جان هشت کرمانشاهی دیگر را گرفت

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با فوت هشت نفر دیگر با تشخیص قطعی ابتلا به ویروس کرونا در استان، مجموع جان باختگان به هزار و ۳۳۶ نفر رسید.

مهدی محمدی افزود: فوتی های ۲۴ ساعت گذشته شامل چهار نفر در شهرستان کرمانشاه و در شهرستان های پاوه، جوانرود، روانسر و گیلانغرب هم هرکدام یک نفر بوده است.

وی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ مورد بیمار مثبت بستری و ۳۹ بیمار مثبت سرپایی در سطح استان شناسایی شدند.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ بیمار جدید با علایم کووید ۱۹ بستری و ۹۵ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

محمدی در پایان گفت: هم اکنون ۴۷۷ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.