اخبار

بیماران کرونایی در قرنطینه خانگی چه مواد غذایی باید مصرف کنند؟

بیماران کرونایی در قرنطینه خانگی چه مواد غذایی باید مصرف کنند؟

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم ‌پزشکی کرمانشاه گفت: در دوران ابتلا به کرونا به هیچ‌عنوان فست‌فود، سرخ کردنی‌ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.

سیدمصطفی نچواک امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما در کرمانشاه، اظهار داشت: برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و بیماران کرونایی که در خانه قرنطینه می‌شوند باید مواد غذایی مناسب را دریافت کنند.

وی ادامه داد: در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت‌ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم ‌پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در زمان ابتلا به کرونا، مصرف آبمیوه رقیق شده و چای کم‌رنگ می‌تواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد.

وی افزود: در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود. تخم مرغ و‌ گوشت مرغ بهترین مواد غذایی حاوی پروتئین است.

نچواک تصریح کرد: رژیم غذا‌یی در این مدت باید سبک باشد، به گونه‌ای که انرژی زیادی برای هضم مصرف نشود و سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است.

وی اضافه کرد: باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که می‌توان به جای سه وعده پرحجم ۶ وعده کم حجم مصرف شود.

وی ادامه داد: مصرف ویتامین C نیز در این مدت بسیار اهمیت دارد، مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است و با مصرف پرتقال، نارنگی و کیوی می‌توان ویتامین C بدن را تامین کرد.

وی افزود: فرد مبتلا به کرونا نیاز بدن به ویتامین D را باید با مصرف مکمل‌ها تامین کند که به همین منظور مکمل‌های ۵۰ هزار واحدی ویتامین D ماهی یکبار باید مصرف شود(علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین D مصرف کنند).

نچواک اضافه کرد: هویج، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری می‌کند، همچنین لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.

وی افزود: در دوران ابتلا به کرونا به هیچ‌عنوان فست فود، سرخ کردنی‌ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.

این کارشناس تصریح کرد: نوشابه، شکر و نوشیدنی‌های شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

وی افزود: توصیه‌‌هایی که در مورد تغذیه افراد مبتلا به کرونا ارائه می‌شود باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه می‌کند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را دارد یا خیر.
۲۲ آذر ۱۳۹۹ ۱۳:۳۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید