ثبت نام عضویت در انجمن حمایت از مصرف کنندگان شهرستان کرمانشاه آغاز شد.

همکاران گرامی می توانند جهت دریافت فرم عضویت به روابط عمومی دانشگاه واقع در شاخه شرقی طبقه سوم سازمان مرکزی مراجعه نمایند.

ثبت نام عضویت در انجمن حمایت از مصرف کنندگان شهرستان کرمانشاه آغاز شد.

انجمن حمایت از مصرف کنندگان کرمانشاه در شرف تأسیس است .

معاونت بازرسی و نظارت سازمان بازرگانی استان ، با اعلام تشکیل انجمن حمایت از مصرف کنندگان در شهرستان کرمانشاه ، در آینده نزدیک در این خصوص افزود : این انجمن قرار است در همه شهرستانهای کشور با رویکرد حمایت عملی و سازماندهی شده از حقوق مصرف کنندگان تشکیل و آغاز به فعالیت نمایند و بالطبع در کرمانشاه نیز ، مقدمات کار تأسیس آن فراهم شده و دست اندرکاران سازمان بازرگانی و معاونت بازرسی و نظارت این سازمان ، با جدیت تمام و تشکیل جلسات کارشناسی و دعوت از همه دستگاههای مرتبط که می توانند در هر چه بهتر فراهم ساختن تمهیدات تشکیل انجمن مذکور ، به ما یاری رسانند ، به دنبال تشکیل انجمن حمایتی هستند .

فتاحپوری در ادامه خاطرنشان ساخت که هر کرمانشاهی که به سن قانونی رسیده ، در حوزه جغرافیایی شهرستان اعم از شهر کرمانشاه ، حاشیه ها و روستاهای اطراف آن ، از هر طبقه و صنف که باشند ، می توانند عضو این انجمن شوند و در ارائه راهکارهای سازنده ، مشارکت عملی در تنظیم بازار ، نظارت بر توزیع و مصرف ارتقاء کیفی کالاهای تولیدی ، اشاعه فرهنگ درست مصرف ، قیمت کالاها و خدمات و بسیاری دیگر از مسائل مرتبط ، موثر واقع شوند .

وی گفت : هیچ شرط خاص و محدودکننده ای برای عضویت مردم شهرستان کرمانشاه در انجمن حمایت از مصرف کنندگان وجود ندارد و تمامی اقشار از کارگر و کشاورز و دامدار گرفته تا معلم و دانش آموز و دانشجو و استاد دانشگاه ، خانه دار و کارمند اصناف و بازاریان ، رانندگان محترم ، پزشکان و پرستاران ، نظامی ها و نیروهای انتظامی ، خلاصه همه مردم می توانند عضو انجمن یاد شده باشند و هر یک به نحوی در تنظیم بازار مصرف و توزیع کالاها و ارائه خدمات بهینه ، دخالت و مشارکت مستقیم داشته باشند .

فتاحپوری از همه مردم درخواست نمود از هم اکنون خود را آماده عضویت در این نهاد کاملاً مدنی و مردمی نمایند .