دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سرآمد کشور شد

دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه رتبه "سرآمد" را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب نمود.

دکتر نمکی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی طی ارسال نامه ای به رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از رییس و همکاران دانشگاه قدردانی کرد؛

متن نامه به این شرح است؛

جناب آقای دکتر محمود رضا مرادی
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

با سلام،

▫️فرایند تدوین و پایش برنامه عملیاتی که در سطح ستاد وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و دانشکده های علوم پزشکی استقرار یافته است . اینک به عنوان یکی از ارکان سیاست گذاری در حوزه سلامت نقش آفرینی می کند  و کارکرد اثر بخش آن ،مستلزم تعامل و همکاری دانشگاه /دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور است.

▫️به اطلاع می رساند بر اساس گزارش معاونت توسعه مدیریت و منابع، میزان تحقق برنامه های آن دانشگاه در سال ۹۸ در سامانه پایش برنامه عملیاتی (HOP) ، ۹۷.۵۹ درصد بوده و رتبه" سرآمد " را در بین دانشگاه /دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور کسب نموده است.

▫️بدین وسیله از تلاش جنابعالی و همکاران در تحقق اهداف برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ قدردانی نموده، موفقیت و سربلندی روزافزون شما را در همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی ، به ویژه خدمت موثر در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر سعید نمکی