آمار جانباختگان کرونا از مرز ۱۴۰۰ گذشت

با ثبت پنج مورد فوت طی ۲۴ ساعت گذشته در استان مجموع جان‌باختگان از ابتدای اپیدمی تاکنون به یک‌هزار و ۴۰۴ نفر رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهدی محمدی رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: ورودی و خروجی استان طی ۲۴ ساعت گذشته به گونه ای بود که ۵۷ بیمار جدید با علائم بیماری کرونا بستری و ۶۷ نفر از بیماران پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

محمدی تعداد موارد فوت با ابتلای قطعی در شبانه‌روز گذشته را پنج نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 3 نفر در شهرستان کرمانشاه، یک نفر در شهرستان اسلام آبادغرب و یک نفر نیز در شهرستان قصرشیرین هستند و مجموعه جان‌باختگان استان از ابتدای اپیدمی کرونا تاکنون به یک‌هزار و ۴۰۴ نفر رسیده است.

به گفته وی هم اکنون 267 بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

اودر پایان با تبریک روز پرستار، خاطرنشان کرد: اگر هم‌استانی‌ها می‌خواهند برای یک سال خدمات طاقت‌فرسا پرستاران بخش مراقبت از بیماران کرونایی هدیه بدهند، حتما دورهمی‌های یلدایی را دور از هم برگزار کنند تا کار آن‌ها در روز‌های آتی با افزایش تعداد مبتلایان بیشتر نشود.