رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: وضعیت کنونی کرونا در کرمانشاه پایدار نیست

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه روند شیوع بیماری کرونا در کرمانشاه کاهشی است، گفت: وضعیت خوب کنونی در استان پایدار نیست و احتمال بازگشت به وضعیت قرمز وجود دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «محمودرضا مرادی» روز شنبه در حاشیه نشست ستاد کرونا استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پس از پشت سر گذاشتن پیک سوم بیماری در کرمانشاه از چند هفته گذشته شاهد سیر کاهشی شیوع بیماری در این استان هستیم.

وی افزود: پس از گذشت ۱۰۵ روز بار دیگر میزان فوتی‌های ۲۴ ساعت گذشته ناشی از کووید ۱۹ در استان کرمانشاه به صفر رسید که جای خوشحالی دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: عمده شهرستان های استان در وضعیت زرد قرار دارند و محدودیت نسبت به شهرستان‌های نارنجی کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه همچنان محدودیت تردد شبانه در شهرهای استان اعمال می شود، گفت: در شرایط زرد شیوع بیماری کرونا مشاغل گروه یک، ۲ و سه می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه احتمال بروز پیک چهارم بیماری کرونا در دی ماه وجود دارد، گفت: اگر مردم بار دیگر نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی توجه شوند، این مساله می تواند استان را در وضعیت قرمز قرار دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه پیک چهارم بیماری شدیدتر است، گفت: در صورتی که بار دیگر وضعیت شیوع بیماری کرونا قرمز شود شاهد بروز خسارت های مالی و جانی بسیاری خواهیم بود.