معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: امنیت ایران اسلامی مرهون فداکاری شهید سلیمانی است

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون جانفشانی‌های مردان بزرگی همچون شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی است.

دکتر «محمدرضا غلامی» روز شنبه در حاشیه جلسه مجازی شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همزمانی ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و لازم است برنامه‌های این ایام باشکوه هر چه بیشتر برگزار شود.

او گفت: حضور میلیونی مردم ایران اسلامی در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر سردار بزرگ اسلام و ایران، نشان دهنده جایگاه ممتاز این شهید بزرگ و قدرشناسی مردم است.

وی اظهارداشت: امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی مرهون جانفشانی های شهیدان به ویژه رشادت‌ها و مجاهدت‌های شهدای سرافراز و مردان بزرگی همچون سردار حاج قاسم سلیمانی است.

غلامی افزود: بنابراین از همه متولیان فرهنگی دانشگاه انتظار می‌رود به عنوان جامعه دانشگاهیان، برنامه‌های گرامیداشت و بزرگداشت سالگرد شهادت این سردار بزرگ را هرچه بهتر و باشکوه تر و مناسب با شرایط فعلی به صورت مجازی برگزار نمایند.
۱۳ دی ۱۳۹۹ ۱۱:۲۷