دکتر فریدون نوری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب منصوب شد/ تقدیر از دکتر شاپور جهانی

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر فریدون نوری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب منصوب شد.

دکتر نوری متولد 1346 و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 76 می باشد.

از سوابق مدیریتی وی  می توان به معاون درمان و رئیس بیمارستان شبکه های بهداشت و درمان کنگاور و صحنه ، معاون مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، رئیس شبکه بهداشت ودرمان روانسر و مدیر بیمارستان فارابی اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر شاپور جهانی عهده دار بوده است که رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر شاپور جهانی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمود رضا مرادی رئیس دانشگاه

تال