تداوم اقدامات تیم‌های نظارتی در مدیریت و پیشگیری از بیماری کووید ۱۹( طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی)

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : اقدامات تیم‌های نظارتی در مدیریت و پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ (طرح شهید سردارحاج قاسم سلیمانی) تداوم دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در طرح شهید سردارحاج قاسم سلیمانی که از اول آذر و از استان کرمانشاه آغاز شد، با بکارگیری بیش از ۱۱۸ تیم نظارتی شامل نیرو‌های بسیج و داوطلبین جمعیت هلال احمر با نظارت بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای، بازرسی‌ها از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز تجمع پذیری بالا تشدید شده است.

او گفت : در این راستا تاکنون بیش از ۳۶۷۰۸ بازرسی از مراکز و اماکن انجام شد، ۲۱۲۲ اخطار جهت واحد‌های متخلف صادر و ۵۶۸ واحد از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد و تعطیل شدند و جهت اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی شدند.

دکتر شکیبا افزود : نظارت‌ها به صورت مستمر ادامه دارد و از مردم استان درخواست می‌نمایم به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری، ضمن استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند.

او افزود : مردم می‌توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف درمورد رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی باسامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند .