اعضاء هیئت علمی در کارگاه تعامل استاد و دانشجو شرکت کردند

48 نفر از اعضاء هیئت علمی به منظور بهینه سازی ارتباط اساتید مشاور و دانشجویان در کارگاهی شرکت کردند.

48 نفر از اعضاء هیئت علمی به منظور بهینه سازی ارتباط اساتید مشاور و دانشجویان در کارگاهی که در روز پنجشنبه 19/9/89 در مرکز مطالعات توسعه  برگزارشد شرکت کردند.
برپایه این گزارش  کارگاه مذکور با همکار ی اداره مشاوره و معاونت آموزشی دانشگاه  و در دو بخش  برگزارشد که در مبحث اول تاثیرات اساتید بر دانشجویان ، تحقق فطرت دانشجویی ، آموزش بعنوان ابزار پرورش و مدیریت بر بحرانهای عاطفی در دانشجویان توسط دکتر بهمنی عضوء هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی تهران  و در مبحث دوم مسائلی پیرامون  حل مسئله و اجزای مرتبط با آن  توسط دکتر عمران داوری نژاد ارائه شد . کارگاه با  پرسش و پاسخ در زمینه مباحث ارائه شده به پایان رسید .