فوق العاده سختی کرونا به هیچ بیمارستانی پرداخت نشده است

از طرف وزارت بهداشت اعتباری با عنوان فوق‌العاده سختی کرونا برای کلیه دانشگاه‌ها تخصیص یافته که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز شامل آن می‌باشد.

با توجه به آیتم های اعلامی در دستور‌ العمل توزیع این رقم مانند: فعالیت مستقیم در بخش های کرونا، نوع بخش فعالیت، میزان ارتباط با بیمار کرونا، عنوان شغلی و... و نادیده گرفته شدن بسیاری از افراد و بخش‌ها که زحمات زیادی را بطور مستقیم و غیر مستقیم در بخش درمان کشیده‌اند ، به منظور جمع آوری نظرات همه بیمارستان‌ها جلسه ای در روز ۵ شنبه گذشته با حضور روسای بیمارستان‌های استان برگزار گردید و نظر خواهی های لازم از این عزیزان در راستای اصلاح دستور العمل با رعایت عدالت در پرداخت صورت گرفته و طی یک نامه جهت استعلام به وزارت بهداشت ارسال گردید.

لازم به ذکر است در بخش درمان تاکنون هیچ مبلغی به هیچکدام از بیمارستانها و فردی پرداخت نشده است و تا زمان پاسخ استعلام از وزارت بهداشت نیز پرداخت نخواهد شد.

همچنین بر اساس دستورالعمل ابلاغی، این فوق‌العاده شامل نیرو‌های ستادی دانشگاه نمی گردد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

هم_پیمان_تا_پایان_کرونا