معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت:چهارمین رویداد «ایده شو سلامت» طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا خدا رحمی گفت: پدیده انتقال دانش عموما به آنچه که مردم باید از میزان پیشرفت دانش بدانند اطلاق می شود و این آگاهی عمومی مردم را بالا برده است .

وی اظهار داشت:خیلی از مواردی که امروز عام مردم می دانند قبلا مسائل پیچیده علمی بوده که دانشمندان و محققان آنرا به یک واقعیت علمی تبدیل کرده‌اند .

به گفته وی در دنیای مدرن نیاز است که با توجه به خواسته های جامعه‌، یکسری تکنولوژی یا خلق شود یا تکنولوژی قدیمی تکمیل شود.

دکتر خدارحمی افزود: باید ازکارهای افراد بدیع و نو آور باخبر باشیم و بتوانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم تا برای آیند‌ه‌ای روشن نیازهای مالی و اعتباری پروژه  و طرح خود را جذب کنند.

گفتنی است در این همایش ۱۰ طرح پژوهشی و ایده سلامت محور به شرکت کنندگان ارائه شد تا سرمایه گذاران، تولید کنندگان و کارآفرینان از بین آنها طرح های مورد توجه خود را انتخاب و زمینه همکاری با صاحب ایده را فراهم کنند.