دکتر فرزاد رضایی به عنوان رئیس دانشکده دندانپزشکی منصوب شد/ تقدیر از دکتر علی پورمتعبد

طی حکمی از سوی دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر فرزاد رضایی به عنوان رئیس دانشکده دندانپزشکی منصوب شد.

دکتر رضایی فارغ التحصیل بورد تخصصی رشته جراحی دهان ، فک و صورت از دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال 1393 است که دوره دکترای حرفه ای دندانپزشکی خود را نیز در همین دانشگاه در سال 1383 گذرانده است.

از سوابق آموزشی و اجرایی این دانشیار و عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه  می توان معاون آموزشی – پژوهشی ، مدیر گروه بخش جراحی دهان، فک وصورت و مدیر کلینیک ویژه در دانشکده دندانپزشکی را نام برد.

معاون آموزشی نظام پزشکی استان کرمانشاه، رییس اداره نظارت بر درمان دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از دیگر سوابق آموزشی و اجرایی دکتر رضایی است.

وی استاد نمونه دانشگاه و پزشک نمونه استان در سال 1397 بوده است‌.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر علی پورمتعبد عهده دار بوده است که رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر علی پورمتعبد

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی ریاست دانشکده دندانپزشکی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رئیس دانشگاه