رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: بیمارستان سینا به دامان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازگشت

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: به دنبال پیگیری‌های این دانشگاه پس از طی مراحل قانونی و حقوقی، سرانجام شنبه با رای قطعی مراجع قضایی، بیمارستان سینا به دانشگاه علوم پزشکی عودت داده شد.

دکتر محمودرضا مرادی روز شنبه به ایرنا افزود: همانطور که با آغاز اپیدمی کرونا، بخشی از این بیمارستان برای خدمت به بیماران مبتلا به کرونا در قالب مرکز ۱۶ ساعته اختصاص یافت، برنامه ریزی دانشگاه، استفاده از تمام ظرفیت بیمارستان سینا برای تشخیص و درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و نیز سایر بیماری های ریوی بود.

وی اظهار داشت: این دانشگاه در اسرع وقت اقدامات نوسازی و تجهیز مرکز را آغاز خواهد کرد، به طوری که به زودی شاهد بازگشت این بیمارستان به چرخه خدمت درمانی به مردم استان و غرب کشور خواهیم بود.

دکتر مرادی از همه مسوولان استان و دلسوزان در سیستم های قضایی و نظارتی که به نحوی در احقاق این‌حق اساسی دانشگاه تلاش کرده و موجب تقویت حوزه سلامت به ویژه در دوران اپیدمی کرونا شدند و نیز زحمات مدیریت و کارشناسان تلاشگر حوزه حقوقی دانشگاه قدردانی کرد.

بیمارستان سینا در سال ۱۳۸۹ از دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه جدا شده و در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته بود.