معاون بهداشتی دانشگاه: فعلا کرونای انگلیسی در کرمانشاه نداریم

به گفته معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکنون موردی از کرونای انگلیسی در استان مشاهده نشده است.

دکترابراهیم شکیبا گفت: با توجه به تماس تلفنی شب گذشته (هفتم اسفند) با آزمایشگاه آنفلوانزای ملی کشور، خوشبختانه تا این لحظه موردی از ویروس جهش یافته در استان کرمانشاه مشاهده نشده است.

وی افزود: ازچهار نمونه افراد مشکوک به گونه جهش یافته ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی که به تهران ارسال شده بود، یک مورد منفی قطعی و سه مورد در حال انجام آزمایش می باشد.

دکتر شکیبا اظهار کرد: البته باید به این نکته اساسی اشاره داشت که ورود این ویروس به استان دور از انتظار نیست و با توجه به انتشار ویروس انگلیسی در شهرها و استانهای همجوار استان کرمانشاه طبیعتا دور از ذهن نخواهد بود.

وی گفت: اگر مردم رعایت پروتکل های بهداشتی را انجام ندهند، بزودی استان کرمانشاه هم درگیر این ویروس خواهد شد.ا

شکیبا ادامه داد: از همه مردم می خواهیم که مراقبتهای بهداشتی از خود، خانواده و جامعه را تشدید کنند و خطر این ویروس را کاملا جدی بگیرند.