دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ؛دستگاه برتر حوزه اشتغال در شهرستان کرمانشاه شد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دستگاه برتر حوزه اشتغال در شهرستان کرمانشاه در سال ۹۹ معرفی شد.

مسئول دفترکارآفرینی واشتغال دانشگاه اعلام کرد: بر اساس ارزیابی دستگاههای اجرایی در سال جاری، در کار گروه اشتغال شهرستان کرمانشاه ، دانشگاه علوم پزشکی در زمینه ایجاد اشتغال، رتبه اول دستگاههای اجرایی را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محمد رشیدی گفت:امسال میزان اشتغال ناخالص پیش بینی شده برای دانشگاه علوم پزشکی در سند توسعه اشتغال استان در شهر کرمانشاه،  ۲۷۸ مورد در نظر گرفته شده بود.

وی اظهار داشت:با اقدامات و تلاش های صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی در سال ۹۹ بیش از شش برابر این سهمیه یعنی ۱۶۰۸ مورد اشتغال در سامانه رصد اشتغال استان ثبت شده است و حدود ۶ برابر اهداف اشتغال این دانشگاه محقق شده است.

رشیدی افزود: بر این اساس میزان درصد اشتغال ثبت شده در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در سال جاری  در سامانه رصد اشتغال استان ۵۸۷ درصد می باشد.