"اطلاعیه شماره 1 " آزمون استخدام پیمانی بهمن 99

واحد استخدام مدیریت منابع انسانی دانشگاه طی اطلاعیه ای درخصوص نحوه بررسی مدارک پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی 99/11/24 اعلام کرد:

با عنایت به اینکه مقرر است نتیجه هشـتمین آزمون متمرکز دسـتگاه های اجرایی (ویژه دانشـگاه های علوم پزشکی) موضوع آزمون پیمانی مورخ 1399/11/24 توسط سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام گردد ضمن آرزوی موفقیت به اطلاع داوطلبان گرامی میرساند:

پس از اعلام نتایج،برنامه زمانی و مکان تحویل مدارک (متعاقبا از طریق اطلاعیه های بعدی) از طریق همین سایت به نشانی kums.ac.ir اعلام خواهد شد.
داوطلبین گرامی می توانند ابهامات احتمالی خودرا در خصوص نتیجه اعلام شده از طریق وب سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی sanjesh.org پیگیری نموده و از مراجعه حضوری و تماس تلفنی با دانشگاه خودداری نمایند.