دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دستگاه برتر در اجرای طرح یارانه دستمزد شد

مسوول دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته، این دانشگاه سال گذشته در بحث یارانه دستمزد، چند برابر سهمیه خود را جذب کرد و به عنوان دستگاه برتر استان معرفی شد.

محمد رشیدی در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه افزود: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با محقق ساختن ۱۴ برابر اهداف تعیین شده در طرح یارانه دستمزد به عنوان دستگاه برتر در اجرای این طرح در استان معرفی شد.

وی اظهار داشت: در بحث یارانه دستمزد تمام سهمیه استان ۵۸۰ نفر بود که ۲۹ نفر از این سهمیه یعنی پنج درصد آن به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: با تلاش های صورت گرفته تعداد قراردادهای منعقد شده در دانشگاه در سال ۹۹ به ۳۷۸ مورد رسید و بر این اساس هزار و ۳۴۷ درصد قراردادهای منعقده نسبت به سهمیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یعنی ۱۴ برابر اهداف تعیین شده محقق شد.