پاوه و سرپل ذهاب هم قرمز شدند

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد کرونا دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در خصوص وضعیت کرونا در استان، اظهار داشت: متاسفانه در پی کاهش حساسیت‌ها، عادی‌انگاری بیماری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی با توجه به افزایش تعداد موارد بستری رنگ‌بندی شهرستان‌های استان تغییر کرده و به سمت رنگ‌های خطرناک‌تر رفته است.

مهدی محمدی با اعلام رنگ‌بندی جدید شهرستان‌های استان، افزود: شهرستان‌های پاوه و سرپل‌ذهاب از امروز قرمز شدند، بنابراین با احتساب دو شهرستان قرمز اسلام‌آباد غرب و کنگاور از قبل، هم‌اکنون چهار شهرستان استان قرمز است.

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد کرونا دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه ادامه داد: شهرستان‌های گیلانغرب، کرمانشاه و سنقرو کلیایی نارنجی و شهرستان‌های هرسین، صحنه، ثلاث باباجانی، دالاهو، قصرشیرین و جوانرود و روانسر هم به لحاظ شیوع ویروس کرونا در وضعیت زرد هستند.
۱۶ فروردین ۱۴۰۰ ۰۹:۵۷