در نشست تخصصی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران با مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک مطرح شد:

دکتر ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور گفت: در حال حاضر ۴۲ میلیون نفر در کشور از خدمات بیمه سلامت برخوردارند.

به گفته وی این سازمان در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا دو هزار میلیارد تومان برای بیماران کرونایی و بستری هزینه کرده است .

دکتر ناصحی بیان کرد: اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک در استان کرمانشاه پیشرفت مناسبی داشته است.مدیریت منابع سلامت برای ارائه خدمت بهتر به این طرح قابل انجام است.

همچنین دکتر قادری مدیرکل بیمه سلامت استان گفت :در راستای اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک اقدامات بسیار خوبی در استان کرمانشاه در حال انجام است .

وی گفت: با تلاش های صورت گرفته در این زمینه تا کنون در بخش خصوصی  ۹۰ درصد پیشرفت داشته ایم.

دکتر قادری گفت: با توجه به شرایط کرونایی استان و کشور دانشگاه های علوم پزشکی درگیر مسائل مختلف از جمله کنترل و مدیریت بیماری کووید هستند و امیدواریم در راستای اجرای موفق طرح با بیمه سلامت همکاری لازم را داشته باشند.

به گفته وی  اجرایی شدن طرح  از اولویت های دولت و وزارت بهداشت می باشد و از اول اردیبهشت اجرای آن در استان کلید می خورد .

گفتنی است مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران امروز در مراسمی با قدردانی از تلاش‌های دکتر مظفری رئیس پیشین بیمه سلامت استان ، دکتر قادری را به عنوان رئیس جدید بیمه سلامت کرمانشاه معرفی کرد.