نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمانشاه تشدید می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با شروع موج چهارم کرونا، نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان تشدید شده و تمام ظرفیت‌ها در غربالگری و بیماریابی کووید ۱۹ در راستای مقابله با موج جدید بسیج می‌شود.

به گزارش ایرنا، دکتر ابراهیم شکیبا روز چهارشنبه در جلسه با مدیران ارشد گروه‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با تلاش‌ و تمهیدات صورت گرفته به منظور شناسایی سریعتر افراد مبتلا به کووید۱۹ و افرادی که در تماس نزدیک با آنها بوده‌اند، تعداد روزانه تست‌های تشخیصی کرونا در سطح استان افزایش یافته و غربالگری بیماران با جدیت ادامه دارد.

وی اظهار داشت: در مبارزه با ویروس جهش یافته کرونا، مردم مهمترین نقش را داشته و همراهی آنها اهمیت بسزایی دارد.

دکتر شکیبا تاکید کرد: آحاد جامعه باید با رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی از جمله ماسک، لزوم در خانه ماندن و جلوگیری از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر، خادمان سلامت را در مسیر مقابله با موج جدید کرونا یاری کنند.