پهنای باند اینترنت دانشگاه 3 برابر شد

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از افزایش 3 برابری پهنای باند اینترنت دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس بابک پاک نیا اظهار داشت: بهینه سازی و ارتقاء پهنای باند اینترنت همواره یکی از مهترین برنامه های مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه بوده که در این راستا پس از ساعت ها کار کارشناسی این مهم با افزایش 3 برابری پهنای باند اینترنت از 155mbps به 465mbps به انجام رسید.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه با نظارت مستقیم بخش زیرساخت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، توسط بخش خصوصی صورت پذیرفت افزود: نکته حائز اهمیت دیگر در این خصوص کاهش 40 درصدی هزینه ماهیانه سرویس اینترنت دانشگاه با اجرای این پروژه می باشد.

پاک نیا با اشاره به نیاز روز افزون استفاده از اینترنت، انتقال مجموعه قابل توجهی از خدمات درون سازمانی و برون سازمانی دانشگاه و وزارت متبوع در بستر اینترنت و همچنین رسالت خطیر دانشگاه در زمینه های آموزشی، پژوهشی و در نتیجه افزایش کاربران اینترنتی دانشگاه تحقق این امر را بسیار ضروری دانست.