پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت:

"به نام خدا"

در طول سال گذشته تعداد پرشماری از همکاران ما در حوزه های مختلف مرتبط با سلامت، ایثارگرانه و دلسوزانه در صف مقدم مبارزه با کووید تلاش کرده و مدافعان واقعی سلامت و حامیان جان بر کف مردم نام گرفتند.

فعالیت تعدادی از آنان به ویژه در بخش درمان و یا بهداشت قابل رویت است و خدمات دسته دیگر در گمنامی و دور از چشم مردم صورت می گیرد.

از جمله این عزیزان گمنام، همکاران علوم آزمایشگاهی هستند که در میان آنان از پیشکسوتان و بزرگان دانشگاه تا تمامی رده ها فعالیت افتخار آمیز و مثال زدنی و در عین حال بسیار پر خطری را در آزمایشگاهها برای تشخیص بیماری کووید در میام مردم انجام دادند که واقعا ستودنی و قابل تقدیر است.

با یاد کردن از شهید مدافع سلامت دکتر محمدرضا سمیعی و همچنین استاد بازنشسته دانشگاه، شادروان دکتر علی اصغر صادق صالحی که هر دو از بزرگان این عرضه بودند و در سال گذشته از میان ما رفتند، ضمن تبریک زادروز حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز آزمایشگاهیان، از همه همکاران در این بخش صمیمانه تقدیر  کرده و سلامت و شادی را برایشان آرزو می کنم.

دکتر مرادی

▫️▫️▫️▫️▫️▫️