اطلاعیه معاونت درمان دانشگاه دور تکمیلی واکسیناسیون کووید۱۹ جهت کادر درمان

-دور تکمیلی واکسیناسیون کووید۱۹ جهت کادر درمان فردا انجام می شود.

-سه بیمارستان برای انجام واکسیناسیون در نظر گرفته شده است:

1-بیمارستان گلستان جهت واکسیناسیون پرسنل آن مرکز و پرسنل بیمارستان امام رضا (ع)و سایر بیمارستانهای دانشگاهی بجز دکتر کرمانشاهی.

2-بیمارستان دکتر کرمانشاهی برای پرسنل آن مرکز و پرسنل معاونت ها ( فقط درمان و غذا و دارو) و دانشجویان ترم آخر پرستاری و پیراپزشکی، و جامانده های دانشکده های اقماری دانشگاه.

3-بیمارستان شهدا جهت پرسنل آن مرکز و بیمارستانهای غیر دانشگاهی(ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، سجاد، بیستون،حضرت معصومه(س))

مقتضی است این سه بیمارستان آمادگی لازم از جمله، پزشک، پرستار آقا و خانم به تعداد لازم برای تزریق واکسن، ترالی احیاء و فضای مناسب را فراهم نمایند و مدیران محترم پرستاری به پرسنل خود اطلاع رسانی لازم را انجام دهند .

آغاز فرآیند واکیسناسیون فردا از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ میباشد.

لازم بذکر است بایستی رابط هر بیمارستان و نماینده آموزش دانشکده‌ها با لیست کارکنانی که واکسن نزده اند برای احراز هویت پرسنل خود در بیمارستانی که مشخص شده حضور یابند .

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است.
ID@k_health