افتتاح ۵ پروژه اورژانس پیش بیمارستانی در کرمانشاه

۵ پروژه اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از طریق ویدئو کنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آئین افتتاح این پروژه ها  با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دکتر نمکی وزیر بهداشت و دکتر کولیوند رئیس اورژانس کشور به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از این طرح‌ها را  ۸۳۰ میلیون تومان عنوان کرد.

دکتر مرادی افزود: پایگاه جاده‌ای گودین با اعتبار ۱۱۰ میلیون تومان، مرکز مهارت‌های بالینی با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان، پایگاه شهری سینا با اعتبار ۱۷۰ میلیون تومان، پایگاه آموزشی با اعتبار ۵۰ میلیون تومان و پایگاه موتورولانس امروز افتتاح و به بهره برداری رسید.
 وی افزود: پایگاه‌های کمربندی شرقی کرمانشاه، چشمه کبود هرسین، فش کنگاور و پایگاه سرپل ذهاب نیز آماده افتتاح هستند که با جذب نیروی مورد نیاز در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسند.