مخزن ۲۵ تنی اکسیژن در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه نصب شد

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مخزن ثابت ۲۵ تنی اکسیژن مایع در مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) نصب و اکسیژن مورد نیاز بیماران کرونایی در این مرکز تامین می‌شود.

دکتر تورج شیرزادیان افزود: این مخزن اکسیژن کرایوژنیک با ظرفیت ۲۵ هزار لیتر و ارزش ریالی ۲ میلیارد تومان خریداری شده است.

وی اظهار داشت: فوندانسیون دستگاه برای نصب سریع آن آماده بوده و بلافاصله نصب و راه اندازی قرار خواهد گرفت.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یکی از خصوصیات مخازن اکسیژن مایع، مخاطره پایین، خلوص بالا (بالای ۹۹ درصد)، هزینه نگهداری پایین و حاشیه اطمینان عالی به جهت نیاز نداشتن به حامل‌های انرژی است.

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی و مدیریت صورت گرفته، این دومین مخزن اکسیژن کرایوژنیک است که در مراکز درمانی تابعه دانشگاه مستقر می شود.

شیرزادیان یادآور شد: عملکرد دانشگاه در تامین حدود ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز، ۲ دستگاه مخزن اکسیژن کرایوژنیک و بالغ بر هزار سیلندر اکسیژن و ملزومات و ملحقات آن کم نظیر است.
هم‌اکنون ۷۴۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۵ مرکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.