نشست هماهنگی برگزاری هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی برگزار شد

دکتر روشنی  معاون درمان دانشگاه در نشست هماهنگی برگزاری هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی گفت: ثبت نام از داوطلبان عضویت در این دوره از انتخابات نظام پزشکی استان همزمان با سراسر کشور در روز پنج شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ آغاز و تا چهارشنبه ۵ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی  افزود:نتایج بررسی ها نیز از ششم تا نوزدهم خرداد ماه به داوطلبان رد صلاحیت شده اعلام خواهد شد.

به گفته وی رسیدگی به شکایات واصله در موعد مقرر و اعلام نتایج نهایی بررسی صلاحیت ها به هیات اجرایی شهر ستانها و ستاد مرکزی انتخابات توسط هیات مرکزی نظارت بر این دوره از انتخابات نیز دهم تا ۱۴ تیرماه  ۱۴۰۰  انجام می شود .

دکتر روشنی گفت:تاریخ انجام تبلیغات کاندیداهای تایید صلاحیت شده نیز از ۱۴ تا ۲۴ تیر ماه اعلام شده است.

وی اظهار داشت: برگزاری انتخابات و شمارش آرا توسط هیئت نظارت و اجرایی انتخابات روز جمعه ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۰ بوده و نتایج انتخابات نیز در رو شنبه ۲۶ تیرماه اعلام خواهد شد.

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است
🆔@k_health