دکتر برضا رضایی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دالاهو منصوب شد/تقدیر از دکتر غلامرضا عزیزی

طی حکمی از سوی دکتر مرادی رئیس دانشگاه دکتر برضا رضایی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دالاهو منصوب شد.

دکتر رضایی متخصص طب اورژانس و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است که دوره تخصصی طب اورژانس خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گذرانیده است.

وی پیش از این به مدت 6 سال به عنوان عضو گروه متخصصین طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی همدان فعالیت کرده و از سال 1397نیز  عضو گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و نیز عضو هیئت علمی این دانشگاه می باشد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر غلامرضا عزیزی عهده دار بوده است که رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکترغلامرضا عزیزی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان  دالاهو با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

تااا