صدور ۶۶ کارنامه الکترونیکی فعالیت شعب دانشگاهی مفدا در زمستان ۱۳۹۹/ کرمانشاه، گناباد و گلستان صدر نشین شدند

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرد: پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا کرمانشاه در ارزیابی و رتبه‌بندی فصلی فعالیت‌های شعب دانشگاهی رتبه‌ اول  را کسب کرد.

به گزارش مفدا دکتر غلامی گفت:با اتمام مراحل اجرایی ارزیابی و رتبه‌بندی فصلی فعالیت‌های شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا در بازه زمانی زمستان ۹۹، نتایج ارزیابی دوره سه ماهه زمستان ۱۳۹۹ مشخص شده و برای هر یک از شعب دانشگاهی مفدا یک کارنامه الکترونیک که مشتمل بر ۴۱۹ شاخص کمی، کیفی و مدیریتی است، صادر شده است.

وی اظهار داشت:بر این اساس پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا شعبات کرمانشاه، گناباد و گلستان به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

وی همچنین افزود: مناطق جغرافیایی شمال، غرب و شمال غرب کشور نیز در بین مناطق ده‌گانه حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

دکتر غلامی گفت: چهارمین دوره ارزیابی فعالیت شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا بر اساس 419 شاخص کمی و کیفی مدیریتی در بازه زمانی ابتدای دی تا پایان اسفند ماه ۹۹ در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اجرا و نتایج آن در سه سطح اعلام شد.

برای مشاهده جداول سه سطح این رتبه بندی بر روی لینک زیر کلیک کنید.