بیماران خاص و سرطانی برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بیش از دو هزار نفر از بیماران خاص و سرطانی استان واکسن کرونا دریافت کرده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر بهمن روشنی اظهار کرد: واکسیناسیون بیماران خاص و سرطانی در استان کرمانشاه از حدود ۱۵ روز پیش آغاز شده و تاکنون ۹۷۶ نفر از بیماران خاص و 1070 نفر از بیماران سرطانی استان واکسینه شده اند.

وی افزود: این تعداد افرادی که واکسینه شده اند حدود یک سوم بیماران خاص و سرطانی استان هستند.

دکتر روشنی گفت: با وجود فراخوانی که داده شده متاسفانه تعدادی هنوز مراجعه نکرده اند، لذا از این بیماران درخواست می کنیم در اسرع وقت برای تزریق واکسن کرونا به کلینیک بوستان کرمانشاه واقع در روبروی بیمارستان امام رضا(ع) مراجعه کنند.

دکتر روشنی عنوان کرد: مراجعه کنندگان باید هنگام مراجعه معرفی نامه پزشک معالج، برگه پاتولوژی و یا کارت شناسایی مربوط به بیماری‌های خاص را همراه داشته باشند.
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۹:۰۳