بیش از ۸۹ هزار نفر از جمعیت بالای ۷۰ سال کرمانشاه واکسینه می‌شوند

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جمعیت بالای ۷۰ سال استان را ۸۹ هزار و ۳۸۶ نفر اعلام کرد و گفت: کار واکسیناسیون برای این جمعیت بر اساس گروه سنی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مرادی افزود: از این تعداد ۳۱ هزار و ۲۸۵ نفر جمعیت بالای ۸۰ سال که 54 درصد آن مردان هستند ، ۲۲ هزار و۳۴۷ نفر جمعیت ۷۵ تا ۷۹ ساله  که 54 درصد شامل زنان می شود و ۳۵ هزار و ۷۵۴ نفر نیز جمعیت ۷۰ تا ۷۴ ساله هستند که 57 درصد آن بانوان است..

وی افزود: از کل جمعیت بالای ۷۰ سال حدود ۵۸ درصد جمعیت شهری، ۳۳ درصد جمعیت روستایی و مابقی شامل جمعیت‌های ساکن در حاشیه‌ها و عشایر هستند.

دکتر مرادی خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمت واکسیناسیون به این جمعیت اقدامات لازم از جمله افزایش مراکز و راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در کل استان پیش بینی و اغلب اجرایی شده است.