امحاء بیش از ۱۴ هزار کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی فاسد در کرمانشاه

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء ۱۴ هزار و ۴۷۲ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ گذشته در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شهریار مستوفی گفت: طی بازرسی‌های به عمل آمده در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۴هزار و ۴۷۲ کیلوگرم انواع مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از شرکت‌های پخش مواد غذایی جمع آوری و معدوم شد.

وی افزود: همچنین در طی این مدت ۶هزار و ۱۳۶ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی نیز توقیف و پرونده آن‌ها جهت استعلام و بررسی‌های لازم به مراجع ذی‌ربط ارجاع شده است.

دکتر مستوفی تصریح کرد: نزدیک به ۲۰هزار و ۸۷۶ کیلوگرم مواد بهداشتی نیز در ۲ ماه گذشته توقیف شده اند و در انتظار دستور مراجع ذی ربط است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد: از مردم عزیز خواهشمندیم از مصرف مواد خوراکی و آشامیدنی و همچنین مواد آرایشی بهداشتی تاریخ مصرف گذشته خودداری کنند و موارد مشکوک را با تلفن شکایات ۳۷۱۰۶۲۳۳ در میان بگذارند.
۲ خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۰۵