معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: ۱۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان کرمانشاه تزریق شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به تزریق ۱۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان گفت: تا پایان هفته با اضافه شدن چند مرکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا، سرعت واکسیناسون در استان افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا روز سه شنبه در بازدید از فعالیت ۲ مرکز تجمیعی واکسن در شهر کرمانشاه، افزود: مراکز واکسیناسیون کرونا در سالن ورزشی فجر دانشکده بهداشت و سالن ورزشی حضرت خدیجه کبری (س) در شهرک بهداری شهر کرمانشاه در حال ارایه خدمت هستند و سایر مراکز تجمیعی نیز تا پایان هفته در استان کار خود را آغاز می کنند.

وی افزود: فعالیت این مراکز بار زیادی را از دوش مراکز بهداشتی بر خواهد داشت و تعداد مراجعات به سایر مراکز تزریق واکسن کاهش می یابد.

دکتر شکیبا گفت: در مراکز تجمیعی فعال در استان کرمانشاه تزریق واکسن به شهروندان ۷۰ سال صورت می گیرد .

شهروندان ۷۰ سال به بالا می توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir جهت واکسیناسیون ثبت نام نموده و به محلی که از طریق پیامک به آنها ارسال می شود مراجعه نمایند و واکسن خود را تزریق نمایند.