بیمارستان اسلام‌آبادغرب مجهز به دستگاه سی‌تی‌اسکن شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: با پیگیری‌های مستمر تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی و نماینده مردم شهرستان اسلام آباد در مجلس شورای اسلامی، یک دستگاه سی تی اسکن پیشرفته ۱۶ اسلایس تحویل بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آبادغرب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر قباد محمدی با اعلام اینکه این هفتمین دستگاه سی‌تی‌اسکن دانشگاه علوم پزشکی است که در دوره کرونا وارد استان می‌شود، افزود: به این ترتیب تعداد سی‌تی‌اسکن‌های مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی به ۱۷ عدد می‌رسد.

وی اظهار داشت: این دستگاه محصول کمپانی زیمنس آلمان و ارزش ریالی آن نزدیک به چهار میلیارد تومان است.

محمدی ادامه داد: در بین بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان، تنها گیلانغرب و قصرشیرین فاقد سی تی اسکن است که با پیگیری‌های انجام شده به زودی یک دستگاه سی تی اسکن نیز برای گیلانغرب تامین خواهد شد.

او گفت: بیمارستان اسلام آباد غرب دارای یک دستگاه سی تی اسکن قدیمی بوده و این دومین دستگاه اختصاص یافته به مرکز مذکور است که با نصب و بهره برداری از آن، حاشیه امنیت خوبی برای بیماران و کادر درمان منطقه ایجاد خواهد شد.