نصب دستگاه اکوکاردیوگرافی در کلینیک پردیس کرمانشاه

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: با پیگیری های مستمر به عمل آمده، یک دستگاه اکوکاریوگرافی پیشرفته محصول کمپانی فیلیپس روز دوشنبه در کلینیک پردیس دانشگاه نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.

«تورج شیرزادیان» افزود: با توجه به وجود متخصص قلب اطفال در کلینیک پردیس، نیاز به این دستگاه که مقرر است بیشتر برای تشخیص‌های مربوط به قلب جنین و همچنین اطفال مورد استفاده قرار گیرد، به شدت در این منطقه از شهر احساس می‌شد.

وی اظهار داشت: با حمایت‌های رییس دانشگاه و معاونان توسعه و غذا و دارو و پیگیری‌های حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه، این دستگاه در کلینیک پردیس نصب و راه اندازی گردید.

او ارزش ریالی این دستگاه را نزدیک به یک میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با تامین پروب جنین دستگاه، در روزهای آینده خدمات رسانی ویژه آن آغاز می شود.

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ۱۳:۲۰