زمان برگزاری مصاحبه فنی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم (آزمون استخدامی بهمن 99) اعلام شد

مصاحبه فنی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (آزمون استخدامی بهمن 99 ) فردا نوزدهم خرداد ماه در سالن آزمون دانشکده پزشکی برگزار می گردد .

لذا به اطلاع کلیه شرکت کنندگان مصاحبه فنی رشته شغلی کارشناس شبکه و کارشناس تحلیل گر سیستم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که قبلا از طریق پیامک به آنها اطلاع رسانی شده است می رساند با توجه به اینکه مقرر است مصاحبه تخصصی در رشته مذکور روز چهارشنبه مورخ 1400/3/19 برگزار گردد، حضور افراد فوق  راس ساعت 7:30 صبح در سالن آزمون دانشکده پزشکی به آدرس: کرمانشاه سرخه لیژه ، درب ورودی دانشکده داروسازی، سالن آزمون دانشکده پزشکی الزامی است .

لازم به ذکر است رأس ساعت 8:15 صبح درب سالن بسته خواهد شد.

تذکرات:
*داوطلبین تا پایان آزمون حق خروج از سالن آزمون را نخواهند داشت.
*همراه داشتن خودکار
*سوالات به صورت شفاهی و کتبی میباشد.
*جهت احراز تسلط و تجربه عملی ، داوطبین میتوانند سوابق کاری مرتبط، رضایت نامه مسئولان فنی ذیربط محل کار قبلی، نمونه کد یا تنظیمات شبکه و یا سایر موارد مرتبط را همراه داشته باشند.

سرفصل سوالات مصاحبه کارشناس شبکه:
• Network+
• Switching & Routing ( برند سیسکو و میکروتیک)
• مبانی امنیت شبکه
سرفصل سوالات مصاحبه تحلیل گر سیستم:
• مبانی مهندسی نرم افزار، مستندسازی و کنترل پروژه
• اصول برنامه نویسی