تعرفه خدمات پرستاری تصویب شد

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: خواسته دیرینه پرستاران یعنی تعرفه خدمات پرستاری در شورای عالی بیمه تصویب شد.

به گفته وی 500 بسته خدمتی پرستاری مورد بازنگری قرار گرفت و تعرفه آنها تعیین شد.

وی هدف اصلی از این تعرفه گذاری را برقراری عدالت در توزیع درآمدها و هویت بخشی مستقل به خدمات پرستاری دانست.

همچنین رییس سازمان نظام پرستاری. گفت:آیین نامه تعرفه خدمات پرستاری با اکثریت قاطع آرا در شورای عالی بیمه سلامت تصویب شد

وی اظهار داشت:این موفقیت بزرگ را به جامعه پرستاری تبریک می گویم و از وزیر بهداشت و اعضای این شورا نیز تشکر می کنم.

وی افزود:امیدواریم که آیین نامه تعرفه خدمات پرستاری به سرعت نهایی شود و جامعه پرستاری بتواند به هویتی که سالها به دنبال آن بود، برسد.

تصمیمات و مصوبات جدید شورای عالی بیمه سلامت از زبان وزیر بهداشت

تصویب آیین نامه تعرفه خدمات پرستاری و ارسال آن به هیات وزیران

باتوجه به وجود بانک شیرمادر در 11 بیمارستان کشور و توسعه آن در آینده در سایر بیمارستانها، مقرر شد بیمه ها این خدمات را برای نوزادان نارس تقبل کنند.

در مورد خدمات توانبخشی به عنوان خدماتی که تا کنون تحت پوشش بیمه ها نبود، مقرر شد که در بیمه سلامت و همچنین بیمه نیروهای مسلح، تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

تا به حال افرادی که در اورژانس ها، بستری موقت می شدند، حدود 70 درصد از هزینه های آنها را بیمه ها و 30 درصد را بیماران پرداخت می کردند که امروز مصوب شد پرداخت از جیب بیماران از 30 درصد در همه اورژانس ها به 10 درصد تنزل پیدا کند.

🆔️@k_health