گیلانغرب به رنگ قرمز درآمد

مهدی محمدی رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: براساس رنگ بندی شهرستانها از ۱۲ تیرماه گیلانغرب شهرستان قرمز است.

به گفته وی شهرستان های نارنجی کرمانشاه شامل: اسلام آباد غرب ، سرپل ذهاب ،کنگاور ،سنقر و کلیایی ، هرسین ، قصرشیرین ، پاوه و جوانرود است.

وی همچنین اظهار داشت : شهرستانهای ثلاث باباجانی ، دالاهو ،روانسر و صحنه نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: ۲ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ فوت کردند و مجموع جان باختگان استان به هزار و ۹۱۶ نفر رسید.

مهدی محمدی افزود: هم‌اکنون ۳۱۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های این استان بستری هستند .

وی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۷ مورد بیمار مثبت بستری و ۱۲۴ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند .

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ نفر در مراکز درمانی استان بستری و ۸۵ بیمار هم بعد از بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است.
ID@k_health
۱۲ تیر ۱۴۰۰ ۰۸:۳۲