ثبت‌نام ۵ هزار بیمار دیابتی برای دریافت انسولین قلمی در کرمانشاه/ ثبت نام تا ۲۰ تیرماه ادامه دارد

مسؤول اجرایی برنامه دیابت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه برنامه ثبت قلم انسولین بیماران دیابتی در سامانه‌ «بیماری‌های نادر» تا ۲۰ تیرماه ادامه دارد، گفت: تاکنون ۵ هزار بیمار دیابتی در سطح استان ثبت سامانه شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، شهلا میرزایی امروز در جمع اصحاب رسانه درخصوص برنامه ثبت قلم انسولین بیماران دیابتی در استان، اظهار داشت: این برنامه از هیجدهم اردیبهشت‌ماه شروع شده و تاکنون ۵ هزار بیمار دیابتی در سطح استان ثبت سامانه شدند.

وی با بیان اینکه این برنامه تا ۲۰ تیرماه ادامه دارد، افزود: بیماران دیابتی که قلم انسولین استفاده می‌کنند در سامانه‌ «بیماری‌های نادر» برای دریافت سهمیه انسولین و نوع قلم انسولین باید ثبت‌نام کنند.

مسؤول اجرایی برنامه دیابت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۶ مرکز بهداشتی درمانی برای ثبت‌نام در مرکز استان، گفت: بیماران دیابتی که قلم انسولین مصرف می‌کنند در شهر کرمانشاه برای ثبت‌نام می‌توانند به مرکز دیابت طالقانی (جنب بیمارستان طالقانی)، مرکز دیابت امام حسین(ع) (درمانگاه بیمارستان امام حسین(ع))، درمانگاه ثامن‌الائمه مسکن، درمانگاه دولت آباد، درمانگاه رشیدی و درمانگاه حاج منصوری مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: بیماران دیابتی که قلم انسولین مصرف می‌کنند با توجه به کمبودهای که کم‌بیش در سطح کشور به وجود می‌آید، برای اینکه مشکلی در دریافت سهمیه قلم انسولین نداشته باشند باید حتما در سامانه ثبت شوند.

میرزایی اضافه کرد: بیمارانی که دارای بیمه سلامت هستند همگی در سامانه ثبت‌نام شده‌اند فقط با مراجعه به سامانه بیماری‌های نادر از ثبت‌نام خود اطمینان حاصل کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر میزان و نوع قلم انسولین بیمار دیابتی بعد از تاریخ ۲۰ تیرماه ثبت نشود باید سهمیه را به صورت آزاد دریافت کند.