تحقق مطالبه‌ی مردم/ آغاز عملیات اجرایی بیمارستان دالاهو

عملیات اجرایی بیمارستان شهرستان دالاهو در زمینی به مساحت ۳۶۰۰ متر مربع با حضور استاندار کرمانشاه آغاز شد.

«هوشنگ بازوند» در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان دالاهو که صبح امروز با حضور دکتر بخشی پور نماینده اسلام آبادغرب و دالاهو در مجلس، معاون عمرانی استانداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد؛ اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری مستمر امروز شاهد تحقق یکی از مطالبات جدی مردم دالاهو برای دسترسی به خدمات درمانی هستیم.

وی افزود: در زمان زلزله مردم این شهرستان خدمات داوطلبانه ارزنده ای داشتند و در بازدیها این مطالبه از سوی مردم مطرح می شود که با وجود مشکلات اعتباری و‌محدودیت های تخصصی با پیگیری مجدانه نماینده مردم در مجلس، همکاری و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی و مطالبه گری مردم عملیات اجرایی این طرح درمانی امروز آغاز شد.

استاندار کرمانشاه ضمن تقدیر از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی برای تسریع در انجام فرآیندها و آغاز سریع عملیات اجرایی گفت: پیمانکار پروژه مشخص شده و سایر اعتبارات لازم نیز تا ۳۰ روز آینده اختصاص می یابد.

تحقق مطالبه مردم دالاهو 🔻

دکتر بخشی پور نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی در آیین کلنگ زنی بیمارستان دالاهو گفت: یکی از مطالبات جدی مردم شهرستان دالاهو احداث بیمارستان بود که امروز این امر تحقق پیدا کرد

وی اظهار داشت: انتظار ما این است که با تامین منابع مالی، پیگیری و سرعت در انجام عملیات اجرایی بیمارستان انجام شود.

دکتر بخشی پور از مجموعه بهداشت و درمان استان به دلیل طرح توسعه اورژانس بیمارستان اسلام آباد و پروژه بیمارستان امام حسین (ع) دالاهو تقدیر کرد.

🆔️@k_health