رکورد جدید تزریق روزانه واکسن در استان/ هر دقیقه ۳۵ واکسن

پروفسور شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه گفت: امروز تزریق روزانه واکسن‌ کرونا از مرز ۱۲۶۰۰ دوز گذشت و رکورد جدیدی به ثبت رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت:این کار بزرگ حاصل همت عالی و تلاش بی وقفه همکارانم در مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا می باشد که ضمن خداقوت، این افتخار  را به آنان تبریک می ‌گویم.

به گفته وی افراد بالای ۶٠ سال (متولدین ١٣۴٠ و قبل از آن) با مراجعه به سامانه سلامت salamat.gov.ir برای دریافت واکسن کرونا ثبت نام کنند.

دکتر شکیبا گفت: افرادی که قبلا ثبت نام کرده اند و یا دوز اول واکسن از طریق فراخوان دریافت کرده اند نیاز به ثبت نام مجدد ندارند.

به گفته وی در حال حاضر در این سامانه برای متولدین ١٣۴٠ و قبل از آن امکان ثبت نام وجود دارد.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است.
ID@k_health