هشدار دکتر مرادی در مورد گسترش عفونت کرونا در استان

دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد افزایش بیماران بستری در بیمارستانها و نیز قرمز شدن برخی از شهرستانهای استان بوده ایم.

وی اظهار داشت:میانگین بیماران بستری روزانه در هفته آخر تیر ماه نسبت به هفته اول تیرماه ۳۲ درصد افزایش داشته است.

دکتر مرادی همچنین گفت: میانگین مبتلایان روزانه در در هفته آخر تیر ماه نسبت به هفته اول تیرماه ۴۶ درصد افزایش داشته است.

رئیس دانشگاه اعلام کرد: در ابتدای تیرماه ۳۵۶ تخت در بیمارستان ها در اشغال بیماران مبتلا به کرونا بوده اما در انتهای تیر ماه این عدد به ۴۲۵ تخت رسیده است که نشان دهنده افزایش تعداد بیماران نیازمند بستری در بیمارستان می باشد.

وی گفت:از همه هم استانی های عزیز می خواهم با رعایت دستورات بهداشتی ، از خود و خانواده مراقبت کنند ، چرا که گسترش بیماری در استان هرکسی را به طور جدی تهدید می کند.

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است
🆔@k_health