برگزاری اولین کنگره سالیانه دانشجویی علوم آزمایشگاهی

اولین کنگره سالیانه دانشجویی علوم آزمایشگاهی مردادماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود.

امیرحسین مرآتی دبیر اجرایی کنگره در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه گفت:اولین کنگره سالیانه دانشجویی علوم آزمایشگاهی نهم تا یازدهم مردادماه به میزبانی کرمانشاه برگزار خواهد شد.

به گفته وی این کنگره به دلیل شرایط بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می شود.

وی اظهار داشت:تا کنون حدود ۷۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که پس از انجام دو مرحله داوری دانشجویی تعدادی از آنها به عنوان مقالات برتر معرفی خواهد شد.

مرآتی گفت:این کنگره توسط انجمن کشوری علوم آزمایشگاهی در ۱۰ محور برگزار می شودکه  محور ویژه ی کنگره یافته های آزمایشگاهی کووید ۱۹ می باشد.

به گفته او ایمنی شناسی پزشکی،بیوشیمی بالینی، میکروب شناسی پزشکی،هماتولوژی،قارچ شناسی پزشکی،ویروس شناسی،باکتری شناسی پزشکی،ژنتیک پزشکی،الکل شناسی پزشکی و سم شناسی از محورهای برگزاری کنگره است.

وی گفت:فراخوان ارسال مقالات از ۲۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ تا خرداد ماه ۱۴۰۰ بوده است و فراخوان شرکت در کنگره به عنوان شرکت کننده آزاد از ۲۵ تیرماه ۱۴۰۰ بوده و تا 8 مرداد ادامه خواهد داشت.

گفتنی است به شرکت کنندگان در این کنگره گواهی معتبر ارائه خواهد شد.

لینک ثبت نام : https://docs.google.com

🆔@k_health