آخرین وضعیت کرونا در ایران ؛ فوت ۲۸۶ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته/ ۲۸۵ شهر کشور در وضعیت قرمز

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای جدیدترین آمار کرونا را اعلام کرد.

به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است؛

تاکنون ۹ میلیون و ۵۵۲ هزار و ۵۲۶ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۶۸۷ هزار و ۳۱۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۲ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۸۳۷ دُز رسید.

افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

از دیروز تا امروز ۹ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۸۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۶۲۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۰ هزار و ۶۳۰ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون سه میلیون ۳۶۷ هزار و ۲۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۵ هزار و ۴۵۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۲۵ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۹۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۸۵ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهر در وضعیت نارنجی، ۵۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

ثبت یک روز بدون مرگ کرونایی در استان کرمانشاه

در شبانه روز گذشته موردی از فوت با تشخیص قطعی ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه ثبت نشده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام ثبت یک روز بدون مرگ کرونایی در استان کرمانشاهاین خبر گفت: در شبانه روز گذشته ۱۰۷ نفر با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری و ۸۷ نفر نیز پس از بهبودی ترخیص شدند.

مهدی محمدی افزود: همچنین در این مدت ۷۴ بیمار بستری و ۲۴۶ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶۳۹ نفر در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری هستند.

به گفته محمدی از ابتدای شیوع کرونا تا کنون هزار و ۹۶۵ نفر در استان کرمانشاه بر اثر ابتلای قطعی به این بیمار جان خود را از دست داده اند.