واکسیناسیون ۲۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان کرمانشاه

تا کنون ۲۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان کرمانشاه علیه ویروس کرونا واکسن دریافت کرده اند.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تا کنون بیش از ۴۴۰ هزار دوز واکسن در استان کرمانشاه تزریق شده که حدود ۳۶۰ هزار دوز مربوط به نوبت اول و مابقی مربوط به نوبت دوم واکسیناسیون است.

دکتر مرادی افزود: جمعیت هدف واکسیناسیون در استان کرمانشاه که شامل افراد بالای ۱۸ سال است حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر است که ۲۵ درصد آنان دوز نوبت اول و ۵ درصد نیز دوز دوم را دریافت کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: میانگین درصد نوبت اول واکسیناسیون کشوری ۲۱ درصد است که در استان کرمانشاه با ۲۵ درصد بیش از میانگین کشوری خدمات واکسیناسیون انجام شده است.

دکتر مرادی یادآور شد: تاکنون ۶۸ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال و بیش از ۴۶ درصد جمعیت بین ۵۰ تا ۶۰ سال استان دوز نوبت اول را دریافت کرده اند.